13
jan

Stichting Ferenc goes Dubai…

Het Nederlandse race-team V8Racing rijdt dit jaar vol trots met de mooie foto van de dappere strijder Ferenc Vermaas op hun Chevrolet Corvette.

Het team bestaande uit de coureurs Rick Abresch, Alex van ’t Hoff, Wolf Nathan en de Italiaans-Nederlandse Nicky Pastorelli, rijdt dit jaar voor de 7e keer mee in de 24 hours of Dubai.

Deze 24 uurs endurance-race is een groot internationaal evenement met enorme media-aandacht zoals live tv-uitzendingen op Motors TV en live streaming en timing op internet.

Voorgaande jaren reden de auto’s met het logo van Project Mine (een project voor onderzoek naar de ziekte ALS) hetgeen deze stichting heel wat bekendheid en donaties heeft opgeleverd.

Dit jaar gaan de heren met hun Corvette C6R, met chassis 005 de oudste van het veld, proberen de Stichting Ferenc internationaal op de kaart te zetten en daarmee de noodzakelijke donaties te genereren.

Vorig jaar is het team helaas tegen het einde van de race uitgevallen maar in 2014 bereikten ze een geweldige 5e plaats van de in totaal 77 deelnemende teams en reden ze zelfs de snelste ronde-tijd van de race.

Dit jaar gaan ze met misschien wel een beetje hulp van ‘boven’ met car-number #333 voor een podium-plaats!

Voor wie de race wil volgen onderstaande links:

www.24hseries.com

www.CorvetteMotorsport.com

twitter: @V8Racingbv

Leave a Reply

You are donating to : Stichting Ferenc

How much would you like to donate?
€5 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...